Hestesenter

Britt gir ridetimer til ryttere som ønsker å forbedre sin sits, øke rytterfølelsen og komme i større harmoni med sin hest. Ridning skal være enkelt, logisk og lett.

Den første ridetimen bruker jeg til å bli kjent med deg og hesten din. Jeg vil gjerne se deg ri og trene slik du gjør til vanlig. Dette gir meg et utgangspunkt for å skreddersy et undervisningsopplegg for deg og hesten din.

I de neste timene bruker vi endel tid på å utforske hestens bevegelser og hvordan rytterens kropp og bevegelser fungerer sammen med og påvirker den. I starten vil undervisningen hovedsaklig dreie seg om veiledning av deg. Det er viktig at du som rytter får erfaringer/bevissthet og redskaper som du kan bruke når du trener på egen hånd. God undervisning er å gjøre læreren overflødig!

Du er velkommen opp på gården hos oss til ridetimer. Du kan ha med egen hest eller leie en av våre. Om du har egnet område å ri på, kommer jeg gjerne ut til deg/dere også. Jeg underviser i hele Harstad og omegn. Bor du lengre unna, ta gjerne kontakt for informasjon om weekend-kurs.

En ridetime hos meg er for 1 person på 30 min effektiv ridning, 2 rir 45 min effektivt og 3-4 rir 60 min. Pris: 350 kr pr person + event leie av ridebane, hest. Kommer jeg til deg er det tillegg for kjøring.

Alle to og fir-beinte venner er velkommen hos oss. Det viktigste for meg er at du har et ønske om å lære.